
Χρόνος εκτέλεσης: 1:10
Υλικά
- 4 μερίδες
- 1.5 μοσχαρίσια ουρά κομμένη σε κομμάτια
- 4 .κ.σ ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια
- 1 σκ. Σκόρδο
- 2 κλωνάρια σέλινο
- 1 κ.σ. πελτέ
- 1 ποτήρι κρασί ιδανικά κόκκινο
- 2 δαφνόφυλλα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 κ. γ Ζάχαρη
- 250 γρ. Ζωμός κρέατος
- 2 κ σ. κρέμα βαλσάμικου με γεύση σύκο
- 1 κούπα δική μου σάλτσα
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια ουρλας και ρίχνουμε λάδι στο κρέας.
Θωρακίζουμε το κρέας σε ένα τηγάνι πολύ και το ρίχνουμε στη χύτρα.
Στη συνέχεια κόβουμε τα λαχανικά σε μεγάλα κομμάτια τα τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσουν αφού αλατοπιπερώσουμε και τα ρίχνουμε στη χύτρα.
Στη συνέχειαα προσθέτουμε την κρέμα βαλσάμικου με γεύση σύκο.
Έπειτα προσθέτουμε τον Πελτέ τη σάλτσα το ζωμό το κρασί και τη ζάχαρη και κλείνουμε τη χύτρα. Από τη στιγμή που θα σηκωθει η βαλβίδα βράζουμε για 1 Ώρα.